Avando Style coffee, Keuze menuAlles over Avando Style CoffeeAlles over de koffie van AVANDOAlles over de koffie en espresso automaten van AVANDODe contact gegevens van AVANDO Style CoffeeDe Druppelvanger ACTIE

Voor koffie die nog echt naar koffie smaakt!Daar waar het ambachtelijke nog aangevuld wordt door kennis en enthousiasme is een zakelijke relatie, gelijk onze koffie, een van vertrouwen.

Juist wij als het team van AVANDO vinden service en een goede samenwerking met onze klanten als vanzelfsprekend.

Wij weten hoe belangrijk een kop koffie of een heerlijk espresso kan zijn, niet alleen s’morgens als u de slaap nog moeten verdrijven, maar ook in uw lunchtijd of tijdens een zakelijk gesprek.

Koffie die smaakt, koffie die ruikt naar koffie, koffie waar men tevreden over is.
Zak avando style coffee

Kopje avando twinings thee

assortiment avando twinings thee
En verder niets meer ? Suiker, melkcups, diverse koeksoorten, noga en natuurlijk bekers en roerstaafjes, onze thee met zoveel smaken dat u deze moet  proeven, vraag ons naar een proefpakket.

De grote keuze van koffie machines, b.v. de Calypso en de Twin, twee razendsnelle vol automaten, de Azkoyen een pistonhouder machine die samen met een losse koffiemolen zorgt voor een heerlijke espresso.

Ook voor het kleine kantoor is voorzien in ons aanbod, zoals de Solis een  machine die een heerlijke bonenkoffie verzorgt, maar bonenkoffie en instant cappuccino en chocomelk dan, zal u zeggen, de XS Mezzaforte of de Colibri completeert dit aanbod.

En natuurlijk als wij het over instantkoffie,chocolademelk en een instant cappuccino hebben mag de Animo of Etna niet aan dit assortiment ontbreken.

Natuurlijk iedere machine kunnen wij leveren en garanderen van een goede service. Maak vrijblijvend een afspraak, zodat u samen met ons de juiste keuze maakt .

Waarom AVANDO, zeker in deze tijd waar de aanbieders van koffie talloos zijn kan AVANDO haar know how in de strijd werpen, haar zeer lange ervaring, haar service, haar machines en ook natuurlijk haar concurrerende prijzen.

Of het nu om een proefplaatsing gaat, een reparatie,u een automaat huurt of koopt, een team van service monteurs staat  klaar om u van dienst te zijn, u  en uw personeel op een vriendelijke manier uitleg te geven, vragen te beantwoorden, kortom in alle rust er voor te zorgen dat de kwaliteit van onze koffie ook ten volle geproefd wordt.

Ook onze afdeling verkoop staat voor u klaar om u op de juiste manier te adviseren en met raad bij te staan

En natuurlijk zijn wij er ook om u bij storingen en bestellingen binnen 24 uur van dienst te zijn.